Zwangerschapsyoga

Yoga tijdens de zwangerschap, een geschenk voor jezelf en je baby.

Wat?

In deze lessenreeks Yoga voor zwangere vrouwen worden de Yogahoudingen en - bewegingen zorgvuldig uitgekozen en aangepast aan het zwangere lichaam. De lessen bestaan uit: eenvoudige houdingen en bewegingen, ontspanningsoefeningen, ademoefeningen, visualisatie, meditatie en gebruik van klank. Verschillende thema’s rond zwanger-zijn en bevallen komen aan bod. Met Yoga tijdens de zwangerschap draag je zorg voor jezelf en je baby, verdiep je de verbinding tussen jou, je partner en je baby, bereid je je voor op de bevalling en creëer je een zo groot mogelijk comfort bij eventuele ongemakken en pijn.

Contact met je baby

Yoga brengt je terug bij jezelf, bij wie je in wezen bent. In verbinding met jezelf, maak je contact met je baby zodat tijdens de zwangerschap de band tussen jou, je partner en je baby verder kan groeien en verdiepen.

Zorg voor jezelf en je baby

Door regelmatig rust te nemen en te ontspannen, kom je weer op krachten en voed je jezelf en je baby met nieuwe energie in deze bijzondere en intense periode van groei en verandering. Je leert te luisteren naar je behoeftes en die van de baby

Voorbereiding op bevalling

Door goed te gaan voelen, leer je je behoeftes en wensen voor de bevalling kennen en bewuste keuzes maken. Je leert te vertrouwen op de wijsheid van het lichaam en je daaraan over te geven. Je ontdekt je vrouwelijke kracht, een houvast om het geboorteproces zo ontspannen mogelijk toe te laten. Tijdens de partnerlessen leert je partner je daarbij te ondersteunen.

Comfort

Met zorgvuldig uitgekozen Yoga-houdingen en –bewegingen ondersteun je eventuele ongemakken en pijn. Met aandacht en adem creëer je ruimte om ongemakken en pijn zachter te laten worden.
HomeZwangerschapsyoga

Lessen

Ervaring deelnemers

Tijdstip en tarieven

Interessante info