Ervaringen deelnemers


Bij mijn eerste zwangerschap heb ik de tijd niet kunnen nemen om te genieten van deze wonderlijke ervaring. Een vroegtijdige bevalling via een spoedkeizersnede bracht abrupt een einde aan deze periode. Nu ik opnieuw zwanger was, had ik de behoefte om dit gebeuren intenser mee te maken. Mijn zoektocht bracht mij tot bij Alexandra en ik had meteen een goed gevoel. De sessies met Alexandra, brachten mij heel dicht bij mijn baby en waren een rustpunt in mijn dagelijkse drukke routine. Ook de negatieve ervaringen tijdens mijn eerste zwangerschap kon ik bij haar kwijt. Dit was voor mij de sleutel om te durven genieten van dit nieuwe leven en mij mentaal en fysisch voor te bereiden.

Ik heb mijzelf op een heel andere manier leren kennen. Stilletjes aan groeide vooral het vertrouwen in mijn lichaam en vrouwelijkheid. Dit vertrouwen heeft mij bijzonder gesterkt in de laatste onzekere weken en de bevalling zelf. De kracht die ik geput heb uit deze bijzondere ervaring, heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik onze zoon Jack, op een volkomen serene en natuurlijke manier ter wereld bracht.

De yoga heeft voor mij deuren geopend. Nu nog, in moeilijke momenten of in de dagelijkse rush, maak ik gretig gebruik van de ademhalingsoefeningen om tot rust te komen… .De zwangerschapsyoga die ik bij Alexandra volgde was HET moment van de week om even echt bij de groeiende baby, mezelf, en alle komende veranderingen stil te staan. Een zalige adempauze! Alexandra zorgde telkens voor de juiste vertrouwensvolle en geruststellende sfeer. Lekker warm, aangepast licht, de juiste geluiden of muziek en yoga op ieders niveau! De bewegingen, oefeningen en variaties met vaak aandacht voor de ademhaling werden steeds voor getoond, uitgelegd en gekaderd binnen de zwangerschap. Deze werden aangevuld met een diepe ontspanning. Allen samen een babbel bij een lekker kopje thee zorgde voor de ideale afronding van elke sessie. Hoewel ik vooral voordien het meest aan de zwangerschapsyoga had, brachten de visualisaties en de extra aandacht voor mijn adem me ook tijdens en na mijn bevalling net dat beetje extra gevoel van controle! Van mij mochten er absoluut meer sessies in de reeks!
HomeZwangerschapsyoga

Lessen

Ervaring deelnemers

Tijdstip en tarieven

Interessante info