Wolf

Na mijn humanioria trok ik er voor een jaartje op uit naar het verre Amerika. Teruggekomen heb ik na een lange zoektocht terug de studies aangevat.

Eerst volmaakte ik de opleiding tot sportleerkracht in Torhout. In de zomervakanties behaalde ik het practitioner, technician en master diploma  NLP of neurolinguïstisch programmeren.

Na het afronden van de sportopleiding trok ik naar Gent voor de bachelorjaren van de opleiding psychologie. Mijn interesse voor andere culturen en hun visie op het leven leidde me naar Leuven, waar ik de masteropleiding voltooide in de sociale en culturele antropologie.Toen ik begin de twintig was, werd ik geconfronteerd met serieuze lichamelijke ongemakken. Dit was voor mij het teken om mijn leven anders aan te pakken.

Van thuis af kreeg ik al met de paplepel mee dat verzamelen van rijkdom niet het grootste doel in het leven was en nu leerde het leven me dat kwistig omgaan met de gezondheid dat ook niet was.
Zo werd de zoektocht naar het doel van het leven aangewakkerd…

Samen met Alexandra startte ik de yogalessen in Kortrijk bij Jan Eggermont. Al snel wist ik dat een gewone yogales mijn dorst niet kon lessen en ik naar de bron van deze wijsheid toe wou. Zo belandden we in Aalst voor onze opleiding tot yogaleerkracht. Het behalen van dit diploma was pas de start..Nu ben ik dagelijks met yoga bezig. Het is voor mij zo een fantastische bron van ervaringsgerichte wijsheid dat ik me een leven zonder yoga nog moeilijk kan voorstellen.

Yoga heeft me in alle facetten van het leven ondersteund. Het is geen kennis in de zin van boekenwijsheid, maar is een levenswijsheid die geïntegreerd kan worden in het dagdagelijks leven. Ik ben dan ook al mijn directe en indirecte leraren, Alexandra en de kinderen, familie en vrienden heel dankbaar.Ik wens dan ook iedereen vanuit het diepste van mijn hart een verdiepend contact met yoga toe.

Om Shaantih

 

HomeWie zijn wij?

Het gezin

Alexandra

Wolf