Missie

Yoga betekent je verbinden. Je verbinden met dat wat je in wezen bent. Ananda betekent zaligheid. Hoe dichter je terug bij jezelf komt, hoe zaliger dit aanvoelt.

Yoga is sinds een tijd een belangrijke houvast in ons leven. Yoga als techniek, maar vooral ook als levenswijze. Een leven in het licht van Yoga. Met deze Yogalessen wensen we jullie de middelen aan te reiken om zelf zorg te dragen voor je lichamelijk, geestelijk en spiritueel welzijn. We willen op deze manier een blijvende bijdrage leveren aan een bewuste en vredevolle wereld.
We wensen dit te doen in respect met je lichamelijke mogelijkheden en in respect met je openheid om Yoga als spiritueel pad te ontdekken.

Zo kan je vanuit je eigen motivatie deelnemen aan de lessen en aansluiting vinden bij waar je nu staat. Je hoeft niets uit de weg te gaan, of niets te maken. Alleen leren aanwezig zijn bij wat er is.
Zo kan je jezelf ontdekken en komen tot dat wat je in wezen bent.


We mogen zelf dit pad bewandelen met de hulp van onze leraren, vanuit inspirerende boeken, vanuit het leven van grote wijzen,… en willen dit op een heel toegankelijke manier doorgeven.

Omdat we zelf niets uitvonden van deze oeroude wijsheid, vinden we het ook logisch om de kostprijs per les zo laag mogelijk te houden. Daarnaast streven we er ook naar om een deel van de opbrengst van yoga-ananda aan een goed doel te schenken.

Momenteel gaat onze steun naar een plaatselijk project in Nepal, nl de Stichting Pema Dorjee. Het geld gaat rechtstreeks naar een boeddhistische monnik, die zich ten volle inzet voor de plaatselijke bevolking. Wie wenst kan ook zelf storten op BE 43 4685 2387 1101
Meer info bij Annemie Flamez via flamez@skynet.be
http://stichtingpemadorjee.blogspot.be/

Hartelijke groeten, 
Alexandra en Wolf
Home